Dion abiellus 1994. aastal René Angéliliga. Peale uhke pulmakleidi kandis ta kahe tuhandest Swarovski kristallist tehtud tiaarat, mis oli loori külge kinnitatud. Grammy võitjast laulja sõnul oli peaehe talle pähe justkui õmmeldud.

Naine harjutas enne 500 külalisega pulmi raske krooniga jalutamist. Tähtsal päeval selgus, et Montréali Notre-Dame Basilica põrandal on vaip, mis mõjus jalge all hoopis teistmoodi kui puitpõrand, millel oli Céline kõndimist harjutanud. Sellegi poolest sai ta kenasti hakkama ja tiaara ei kukkunud maha.

Abielupaar 2011. aastal

Kui naine peo lõppedes tiaara peast võttis, selgus, et see oli talle pähe sisse lõiganud. Järgmisel päeval ärkas pruut tohutu muhuga otsaees. Lõikehaav oli nii suur, et selle tagajärjel tekkis ka korralik pearinglus. Nii tuli värskel abielunaisel arsti juurde minna. Dion pidi võtma kolm nädalat antibiootikume.

Céline Dion 2024. aastal Grammyde jagamisel

Olenemata vigastusest ei muudaks Céline ühe oma elu tähtsaima päeva juures midagi.

Dioni abikaasa suri 2016. aastal 73aastasena vähi tagajärjel. Naise sõnul tunneb ta tänini mehe kohalolu. „Ta oli ja on imeline inimene. Ta tõi minus parima välja.“

Céline Dion koos lastega abikaasa matustel.

Paaril on ka kolm poega: 23aastane René-Charles ja 14aastased kaksikud Eddy ja Nelson.

Celine ja René koos oma väikeste kaksikutega 2011. aastal

Allikas: independent.co.uk

Jaga
Kommentaarid